Trenutno čitate
Popusti na Goat Simulator, Monument Valley, Icewind Dale i još!
0

Popusti na Goat Simulator, Monument Valley, Icewind Dale i još!

by Filipsvibanj 8, 2015

Uz standardno dobru Humble Mobile Bundle ponudu, ovaj tjedan imate priliku ugrabiti još malu gomilu kvalitetnih igara po dobrim cijenama direktno s Google Playa. Neke igre se nalaze na popustu koji se jednostavno ne može ignorirati, uključujući punokrvne RPG-ove poput Icewind Dalea, ali i novijih hitova kao što je Monument Valley – u nastavku lista najboljih!


Strategy & Tactics za svega $1.00

Za stratege među vama tu je odlični Strategy & Tactics: WW II, strateška igra na poteze na temu drugog svjetskog rata kako i naslov igre da naslutiti. Pred vama je pet kampanja u kojima ćete se naći u ulozi glavnog stratega u nekim od povijesno točnih misija. Popust je značajan – igra je spuštena na manje od $1 s originalne cijene od $6.99.


Goat Simulator pao s $4.99 na $1.99

Ako već niste ugrabili planetarno popularni Goat Simulator, sada imate priliku. Cijena je snižena 60%, s $4.99 na $1.99 te unatoč činjenici da developeri igre upozoravaju da vam je bolje taj novac potrošiti negdje drugdje, mi se nekako ne bi složili. Zbog svoje neviđeno blesave tematike Goat Simulator je ujedno i jako zabavna igra te će vam definitivno pomoći uskratiti par minuta, možda i više – ovisi koliko volite koze, pretpostavljamo. Pogledajte odlični službeni trailer malo niže. Definitivna preporuka!


CounterSpy za simboličnih $0.99

CounterSpy je igra izvorno razvijena za Sony Playstation platformu, uključujući PS3, PS4 te PlayStation Vitu. Radi se o simpatičnom 2.5D platformeru koji naginje na špijuniranje i samim time sporiji tempo igre, što je odlično za igranje na mobitelu. Za cijenu od $0.99 dobit ćete kvalitetnu igru koja ponajviše oduševljava svojim grafičkim stilom te izvrsnom zvučnom podlogom.


Monument Valley na $0.76

Monument Valley je jedna od naših najboljih Android igara prošle godine, što već govori dosta o ovom malom velikom hitu. Za cijenu od $0.76 (inače $3.99) dobit ćete vrhunski odrađenu igru koja svoju mehaniku zasniva na optičkim iluzijama. Zagonetke su zbog toga zanimljive i jako netipične za ovu vrstu igre te uz izvrsni vizualni dojam Monument Valley oduševljava kao kompletan proizvod.


Kompletni Icewind Dale za $4.12

Icewind Dale: Enhanced Edition – vjerujemo da samo spominjanje ovog klasičnog RPG-a izaziva tešku nostalgiju među nekima od vas. Za one koji ne znaju o čemu se radi, Icewind Dale je serijal RPG igara izvorno s PC-a koji je započeo davne 2000. godine. Baziran na izvrsnom Infinity Engineu, Icewind Dale predstavlja jedan od najkvalitetnijih AD&D (Advanced Dungeons & Dragons) RPG-eva. Igra možda nije za svakoga zbog svog sporog tempa te velike količine tekstualnog materijala kojeg treba upiti, no za trenutačnu cijenu od $4.12 bilo bi šteta propustiti ovaj izvrsni port.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Filip
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar