Trenutno čitate
Aplikacije za svjetsko nogometno prvenstvo
0

Aplikacije za svjetsko nogometno prvenstvo

by DroidBotlipanj 12, 2014

Dugo očekivano svjetsko nogometno prvenstvo konačno počinje, a uz obavezne rekvizite poput grickalica i napitaka, na svoj Android mobitel instalirajte aplikacije koje će vam dodatno obogatiti iskustvo.

 brasil 2014

FIFA – službena aplikacija

Kako je riječ o događaju koji je organiziran od strane FIFA-e, ne možete pogriješiti s njihovom službenom aplikacijom. Ovdje ćete pronaći gotovo sve što bi vas moglo zanimati, od poretka, statistike, skupina, svježih vijesti i rezultata, pa sve do posebnih značajki poput glasanja za “igrača utakmice” ili šanse za osvajanjem lopti korištenih na prvenstvu. Pored toga, sučelje je redizajnirano i prilično je lagano za korištenje, što je dodatni plus.


 ESPN FC Soccer & World Cup

Znamo da SAD i nogomet ne idu zajedno, ali ovo je zapravo vrlo zgodna aplikacija. Što možete očekivati? Šareno i zgodno sučelje, video highlights, duboke analize, te integraciju s Twitterom kako biste mogli ostati u tijeku s najnovijim vijestima i glasinama. ESPN se trudi pokriti sve ono najvažnije, ali tvrdokorni fanovi možda će poželjeti malo više od toga, stoga je ova aplikacija najbolja za one manje zahtjevne navijače.


 FIFA 14 by EA SPORTS

S obzirom da se utakmice prikazuju relativno kasno zbog vremenske zone u kojoj se nalazi Brazil, preko dana se opustite uz FIFA 14 igru za Android. Zadnje ažuriranje donosi sve licencirane nacionalne timove koji nastupaju na svjetskom prvenstvu, kao i ostale licencirane predmete poput službene lopte, Adidas Brazuca. Osim nacionalnih timova, po završetku svjetskog prvenstva možete zaigrati s raznim klubovima iz glavnih europskih liga, a igra nudi i pristojnu grafiku. 

Javlasco World Cup 2014

Navijači koji žele malo više personalizacije najbolje će proći uz Javlasco World Cup 2014. Naime, ova aplikacija omogućuje praćenje individualnih timova, grupa i utakmica, a ima i offline način rada. Pored personaliziranog praćenja onoga što vas najviše zanima, aplikacija nudi detaljan uvid u statistiku, uključujući ljestvicu strijelaca, postave, igrače u zamjeni, kao i broj kartoniranih igrača. Na kraju, kako bi vam se olakšalo praćenje, aplikaciju možete postaviti u svoju vremensku zonu.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar