Trenutno čitate
ZTE AXON mini dostupan po sniženoj cijeni
0

ZTE AXON mini dostupan po sniženoj cijeni

by DroidBotstudeni 1, 2016

ZTE Axon 7 nedavno je proglašen best buy uređajem mjeseca, a sada predstavljamo sličan uređaj u manjoj izvedbi, ZTE AXON mini. Trenutno se nalazi na sniženju a možete ga kupiti po prilično niskoj cijeni pa se i ovaj model nameće kao best buy u svojem cjenovnom rangu.

zte-axon-mini-droid

Uzmemo li u obzir da je AXON mini gotovo tri puta jeftiniji od ranije predstavljenog AXON 7, lako biste očekivali da će ono što dobivate u paketu biti toliko lošije, ali to nije slučaj. Doduše, treba napomenuti da se ovdje ne radi o “mini” modelu sedmice, već o zasebnom uređaju. Iako je riječ o manjem mobitelu slabijeg hardvera, AXON mini i dalje nudi pristojne specifikacije u odnosu na druge mobitele iz istog cjenovnog ranga. Mobitel pokreće Snapdragon 615 čipset (64-bit osmojezgreni 1.5GHz CPU) uz 3GB radne memorije – konfiguracija kakvu ćete naći u puno mobitela srednjeg cjenovnog ranga. No ono što je zanimljivo u ovom slučaju svakako je činjenica da AXON mini ne pripada srednjem cjenovnom rangu već gotovo onom najnižem sa svojom cijenom od oko 1100 kuna.

Odvažan dizajn kao glavna odlika

S dizajnerske strane, AXON mini dijeli dizajnerske karakteristike s ostalim ZTE-ovim uređajima. Dizajn se možda neće svidjeti svima s obzirom da pokušava igrati na kartu “luksuza”, što se pogotovo ističe u zlatnoj izvedbi, ali ovaj odvažan stil svakako se ističe u gomili. Sam zaslon manji je za 0.3 inča nego na većem modelu pa je samim time uređaj nešto kompaktniji, a osim toga, sve je slično kao i na sedmici; tu su veliki prednji otvori za zvučnike, fizičke tipke za navigaciju te stražnji čitač otiska prsta. Također postoji i “premium” verzija koja, dodatno tome, ima i ekran osjetljiv na pritisak.

ZTE AXON mini dostupan je po sniženoj cijeni od oko 1100 kuna na Gearbest.com uz besplatnu poštarinu, a promocija traje još četiri dana. S obzirom na ograničeni broj komada, mobitel je dostupan samo u zlatnoj boji.

zte-axon-mini-rasprodaja

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot