Trenutno čitate
Zakon! Velika “Back to school” akcija na Gearbest.com
0

Zakon! Velika “Back to school” akcija na Gearbest.com

by Gorankolovoz 15, 2016

Kako se bliži vrijeme povratka u školske klupe, tako vidimo i porast aktivnosti trgovačkih lanaca koji nude razne promotivne akcije i artikle za opremanje školaraca. Gearbest s druge strane nudi odlične gadgete koje zbilja možete ugrabiti za sitniš zahvaljujući promo kuponima koji cijenu spuštaju i preko 50% za određene artikle.

banner

Gearbest nas uvijek iznenadi odličnim gadgetima i još boljim cijenama. Iako više nismo školarci, moramo priznati da smo u ovoj promo “Back to School” akciji pronašli puno toga za sebe. Primjerice, na akciji se nalazi desktop 3D printer po cijeni od oko 1100 kuna, što je stvarno nevjerojatno niska cijena za jedan takav uređaj. Također, na akciji možete vidjeti stroj za lasersko graviranje, vozilo na dva kotača (hoverboard), torbu preko jednog ramena, projektor za samo 260 kuna, mehaničku tipkovnicu, pametni punjač baterija te naglavnu LED lampu. Svim artiklima je cijena prilično snižena.

U “Round 3” sekciji web stranice možete vidjeti popis svih uređaja iz svih kategorija koji su trenutno sniženi. Vjerujemo da će ovo biti ujedno i najzanimljiviji dio web stranice jer su artikli pregledni s jasno istaknutim cijenama i sniženjem, a kategorije su dobro vidljive.

U “Round 4” sekciji stranice možete vidjeti artikle čije se cijene kreću 0,36 dolara pa na dalje, a može se naći zbilja svašta – od nano SIM adaptera za mobitel do satova i sireni za automobil.

Oprezno: neki artikli prodavat će se po cijeni od 1$

U sklopu akcije Gearbest team će odabrati osam proizvoda koje ćete moći kupiti po cijeni od jednog dolara. Proizvodi će se izmjenjivati svakodnevno u periodu od 16.-19. kolovoza, a vidljivi će biti u 9:00 UTC i 17:00 UTC. Po našem vremenu, to je u 11:00 i 19:00 sati. Količine su ograničene, stoga budite brzi!

Dijeljenjem do kupona

Kupon možete vidjeti tako da ispod proizvoda kliknete na share i podijelite ga na nekoj od društvenih mreža. Nakon toga će se upitnici pretvoriti u kupon koji zatim možete iskoristiti za kupovinu odabranog artikla. Promotivna akcija traje od 16.8.-19.8., dakle, samo ovaj tjedan, stoga budite brzi. Više detalja možete vidjeti na ovome linku.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran