Trenutno čitate
Xiaomi VR headset za virtualnu stvarnost samo 140 kuna
0

Xiaomi VR headset za virtualnu stvarnost samo 140 kuna

by Gorankolovoz 29, 2016

Virtualna stvarnost u 2016. ulazi na velika vrata. Konačno! Ali u moru različitih headsetova, koji su najčešće skupi, korisnici s manjim budžetom teško da mogu iskusiti pravo VR iskustvo osim ako nisu spremni izdvojiti cijelu plaću na Oculus Rift ili HTC Vive. Srećom, Xiaomi VR headset za virtualnu stvarnost mogao bi bar malo promijeniti stvar.

Ovaj headset namijenjen je svima koji bi voljeli malo eksperimentirati s VR-om, ali ne žele za to izdvajati previše novaca. Kao i ostali, skuplji headsetovi, Xiaomi VR nudi odlično iskustvo upakirano u elegantno i izdržljivo kućište presvučeno likrom. Headset prihvaća mobitele veličine 4.7 do 5.7 inča, što znači da je pokrivena velika većina uređaja na tržištu. Naravno, za najbolje iskustvo preporučujemo mobitele sa zaslonima veće gustoće piksela, gdje se 2K zasloni ističu kao najbolja opcija.

Xiaomi VR headset podržava pregledavanje panoramskih videozapisa i fotografija, a leće su asferične i mogu se prilagođavati po potrebi. Zahvaljujući dizajnu, s headsetom bez problema možete koristiti i slušalice, a prednji prorezi pospješuju i hlađenje mobitela. Najbolji dio priče je upravo cijena. VR headset je dostupan za svega 140 kuna uz ovaj kupon: XMVRYT

Uređaj je na pretprodaji stoga je ovako niska cijena vremenski ograničena!

 

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran