Trenutno čitate
Xiaomi Redmi Note 4: best buy mjeseca
0

Xiaomi Redmi Note 4: best buy mjeseca

by DroidBotstudeni 16, 2016

Kada su u pitanju budžet telefoni, Xiaomi gotovo da vlada segmentom, pogotovo sa svojom Redmi serijom koja ne samo da dominira kineskim, već i indijskim tržištem gdje se Xiaomi također osjeća kao kod kuće. Zahvaljujući globalnim web shopovima poput Gearbesta, ovakvi mobiteli dostupni su i kod nas, a omjer uloženog i dobivenog odličan je kao i uvijek.

Redmi Note 4 vjerno prati dizajnersku politiku kompanije, stoga ovaj mobitel dosta sliči ostatku uređaja iz portfolija, što posebno vrijedi za prednju stranu. Dizajn je svakako nešto po čemu se Xiaomi kao kompanija ističe, jer čak i budžet uređaji pristojno izgledaju, što se ne bi moglo reći za neke od konkurentskih mobitela. Za razliku od vrlo popularnog Note 3, četvorka donosi određene izmjene. Primjerice, s prednje strane sada se nalazi 2.5D zaslon, dok stražnja strana nije toliko zaobljena već se spaja s nakošenim i istaknutim rubnim dijelom. Doduše, i jedan i drugi mobitel imaju aluminijsko unibody kućište. Mobitel nije ni malen ni lagan, ali baterija od 4100 mAh svakako je dobrodošla pa nećemo zamjeriti što su gabariti nešto veći.

Kada su u pitanju specifikacije, Xiaomi se uvijek potrudi upakirati dobre komponente za traženu cijenu, a Note 4 nije iznimka. Mobitel pokreće Helio X20 čipset s desetojezgrenim procesorom uz dodatak od 3GB radne memorije i 64GB prostora za pohranu proširivoga do 128GB. Od softvera možete očekivati Android Marshmallow 6.0 uz doradu MIUI 7.3 koja pruža potpuno drugačije vizualno iskustvo od klasičnog Android sučelja. Naravno, ako vam se ne sviđa, lako možete instalirati jedan od launchera po želji.

Ako još niste bacili pogled na promociju u sklopu Dana samaca koja je počela 11.11., još danas iskoristite snižene cijene jer promocija završava za nekoliko sati. Što se tiče Redmi Note 4, mobitel možete kupiti na ovome linku po sniženoj cijeni od samo 1300 kuna. Promocija traje još četiri dana, ali na stanju je ostalo samo tridesetak uređaja, stoga požurite ako ste se odlučili na kupovinu.

xiaomi-redmi-note-4

 

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot