Trenutno čitate
Xiaomi Huami AMAZFIT na Gearbest.com po promotivnoj cijeni
0

Xiaomi Huami AMAZFIT na Gearbest.com po promotivnoj cijeni

by DroidBotlistopad 20, 2017

Pametne satove smo nepravedno zapostavili, stoga danas predstavljamo još jedan sat namijenjen aktivnijim korisnicima. Riječ je o Xiaomi Huami AMAZFIT koji se na Gearbest.com prodaje po promotivnoj cijeni sniženoj za 16 posto. Pogledajte što nudi AMAZFIT i kome je namijenjen.

Xiaomi je poznatiji po svojim mobitelima, iako nudi cijeli niz različitih kategorija uređaja. Pametni satovi kao što je Huami AMAZFIT najviše privlače aktivne korisnike, sportaše i zaljubljenike u trčanje. I ovdje je riječ o pametnom satu koji svojim karakteristikama može zadovoljiti upravo takve ljude, a neke od njih su ugrađen GPS, IP67 vodootporni dizajn, brojač kalorija, otkucaja srca, brzine i nadmorske visine te dobra autonomija – čak 11 dana manje zahtjevnog korištenja, pet dana normalnog korištenja i 35 sati kontinuiranog praćenja otkucaja srca i GPS pozicije. Osim toga, Xiaomi Huami AMAZFIT će se pobrinuti oko obavijesti o dolaznim pozivima i porukama kao i ostali pametni satovi.

AMAZFIT je izrađen od otpornih materijala, odnosno kombinacije metala i gume. S dizajnerske strane, riječ je o klasičnom sportskom satu prikladnog dizajna za tu kategoriju. Zahvaljujući IP67 certifikatu, sat je otporan na prašinu, prskanje ili padove u vodu. Uparivanje s mobitelom vrši se putem bluetootha, a AMAZFIT se čak može spojiti i na WiFi.

Xiaomi Huami AMAZFIT je dostupan na Gearbest.com u dvije boje, crvenoj i crnoj, po cijeni od oko 740 kuna, što je 16 posto niže u odnosu na staru cijenu.

 

 

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot