Trenutno čitate
Spremite se za veliku rasprodaju 11.11. na Gearbest.com
0

Spremite se za veliku rasprodaju 11.11. na Gearbest.com

by DroidBotstudeni 3, 2017

Tradicionalno, u Kini se 11.11. svake godine obilježava Dan samaca. To je ujedno dan kada internet trgovine u Kini bilježe najveću prodaju, veću čak nego i na Black Friday. Gearbest.com također je priredio niz sniženja i različitih aktivnosti. U nastavku saznajte gdje možete ostvariti najveće uštede.

Iako je glavni event 11.11., prve promocije i aktivnosti počele su već 1.11. Trenutno možete odigrati čitav niz igara kako biste osvojili poklone ili dobili kupone za dodatna sniženja. Nama je za oko posebno zapeo “EU warehouse clearance“, odnosno rasprodaja artikala koji se nalaze u europskim skladištima. Snižen je čitav niz uređaja, od tableta i mobitela do potrošačke elektronike, alata, igrački, 3D printera, kamera i ostalih artikala.

1. DOMINO DM368 3G pametni sat

Povoljan pametni sat okruglog zaslona rezolucije 400×400 piksela, s MTK6580 čipsetom (četverojezgrenim 1.3GHz CPU-om), Androidom 5.1 te 512MB RAM. Mogućnost ubacivanja nano SIM kartice.

2. ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps kamera

ThiEYE T5e je odlična kamera s Ambarella A12LS75 procesorom i IMX117 12MP senzorom. Kamera dopušta snimanje u 4K rezoluciji pri 30fps, a podržava i elektronsku stabilizaciju slike. Uz kameru dolazi aplikacija za udaljeno upravljanje, uređivanje i dijeljenje videozapisa.

3. Anet A8 Desktop 3D Printer

Da su 3D printeri postali itekako pristupačni dokazuju brojni modeli kao što je Anet A8 desktop 3D printer čija cijena ne prelazi 1300 kuna. Treba ipak napomenuti da je riječ o printeru u dijelovima te ga je potrebno složiti, ali to ne umanjuje činjenicu da ćete za par sati na stolu imati potpuno funkcionalan 3D printer. Anet A8 može printati s različitim materijalima, koji uključuju ABS, PLA, nylon PVA, PP i ostale.

S obzirom da se prodaje čitav niz različitih uređaja, od jeftinijih do skupljih, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe. Pogledajte kompletnu ponudu na Gearbest.com i uživajte u sniženjima za Dan samaca.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot