Trenutno čitate
Sony je lansirao USB Type-C memorijski stick
0

Sony je lansirao USB Type-C memorijski stick

by Goransiječanj 28, 2016

USB 3.1 Gen1 CA1 serija pruža najnoviji USB standard Type-C i A, kombinirajući brzinu prijenosa od 130 MB/s, s izdržljivošću i dizajnom, za brži i pametniji prijenos datoteka. Idealan je za fotografije, glazbu i video, ali i druge podatke koji vam trebaju na putu, ili pak za prijenos između vaših Andriod i Mac uređaja poput pametnih telefona i tableta.

usb stik type c

Novi USB zasigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe za dodatnim prostorom za pohranu, uključujući Android tablete i OS računala. Kako se tržište USB-a kontinuirano razvija, Sony ima rješenje za pohranu koje će osigurati da ne izgubite datoteke prilikom prijenosa na druge uređaje. USB 3.1 Gen1 CA1 serija koristi dupli priključak, uključujući novi Type-C USB standard i Type-A, kako bi proširila iskoristivost uređaja. Elegantni konektor je dizajniran kako bi pristajao u više uređaja, kao što su pametni telefoni, ali je i dovoljno robustan za priključivanje na tablete ili laptope.

Sony USB Type-C memorijski stick u prodaji od veljače

Kompatibilan je s Windows, Macintosh, Andriod i Chromebook uređajima koji su opremljeni Type-C i Type-A priključcima te tako omogućuje brzo dijeljenje i pohranu sigurnosnih kopija. Praktičan dizajn ga čini iznimno lakim za transport datoteka. Elegantan i malen dizajn čini ga vašim idealnim suputnikom, čime se izbjegavaju dodatni uređaji i zaštitne maske. Sony USB USM-CA1 dostupan je s 16/32/64GB prostora i prodavat će se u Europi od veljače 2016. godine.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar