Trenutno čitate
Promocija Asus uređaja na Gearbest.com
1

Promocija Asus uređaja na Gearbest.com

by Goransrpanj 7, 2016

Asus je kompanija osnovana 1989. godine u Tajvanu, a korisnicima je uglavnom poznata po širokoj paleti prijenosnih računala, monitora i ostale računalne opreme. Ovim člankom želimo skrenuti pažnju na drugi segment njihovog poslovanja koji ne bi trebalo zanemariti, a to su Android mobiteli.

asus kompanija

ASUS je 2015. godine u svijetu proglašen kao četvrti najveći prodavač računalne opreme, što dovoljno dokazuje veličinu ove kompanije. S mobitelima su se počeli baviti tek 2005. godine predstavljanjem Asus V55 modela, a sve do Transformera TF101 kojeg je pokretao Android 3.0 oslanjali su se uglavnom na Windows platformu. Na azijskim tržištima ova kompanija ima ogroman utjecaj i zastupljenost svojih modela, dok se na zapadna tržišta pokušavaju probiti sa svojom flagship Zenfone serijom.

Iako se ZenFone 2 nametao kao best buy uređaj zbog omjera cijene i kvalitete, ZenFone 3 s druge strane donosi pravo osvježenje i kvalitetom može bez problema konkurirati ostalim premium uređajima. Na Gearbest.com trenutno traje promocija Asusove opreme i uređaja među kojima su sada povoljniji Zenfone 2 mobiteli pa ako želite jeftino ugrabiti dobar mobitel, svakako pogledajte što točno izdvajamo:

ASUS ZenFone 2

zenfone 2ZenFone 2 je bio jedno od ugodnijih iznenađenja na CES-u 2015. godine, a Asus se ovim mobitelom istaknuo posebno zbog dobrog omjera uloženog i dobivenog. ZenFone 2 i danas nudi solidne specifikacije za prosječnog korisnika, tako da ćete za nešto manje od 1200 kuna dobiti 5.5 inčni 1080p zaslon, Intel 64-bit Z3560 četverojezgreni 1.8GHz CPU, 4GB RAM-a i 13MP kameru. Čak i baterija iznosi pozamašnih 3000mAh. S dizajnerske strane uređaj se pretjerano ne ističe te ima odlike karakteristične za Asusovu ZenFone seriju. Asus ZenFone 2 možete kupiti na Gearbest.com.

ASUS ZenFone Selfie 4G

zenfone selfieZenFone Selfie je naziv koji u potpunosti opravdava prednja kamera od 13MP upotpunjena s dvostrukom LED bljeskalicom te laserskim autofokusom. Između ostaloga, tu je i osmojezgreni CPU (1.5GHz + 1GHz), 5.5 inčni 1080p zaslon, 3GB RAM-a + 16GB prostora za pohranu (proširivo do 128GB) kao i baterija od 3000mAh. Uređaj je izrađen od plastike a ako se pitate gdje je kompromis, on se kao i u većini slučajeva nalazi u povećoj debljini uređaja od 10mm. Ipak smatramo da to i nije preveliki problem, posebice zbog toga što su rubovi vrlo tanki pa to daje iluzije manje debljine. ZenFone Selfie možete provjeriti ovdje.

ASUS Zenfone Max Pro

Za one kojima treba nešto veća baterija, Zenfone Max Pro je savršen uređaj jer njezin kapacitet iznosi čak 5000 mAh. Ostatak specifikacija nije toliko impresivan, ali za cijenu od 1000 kuna zbilja ni ne možete tražiti više. Mobitel ima 5.5 inčni 720p zaslon, Snapdragon 410 (četverojezgreni 1.0GHz CPU), 2GB RAM + 32GB ROM i stražnju kameru od 13MP. Možete ga kupiti na Gearbestu uz besplatnu poštarinu.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran
Loading Facebook Comments ...
1Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar