Trenutno čitate
Pokemon Shuffle Mobile dostupan na Google Play Store
1

Pokemon Shuffle Mobile dostupan na Google Play Store

by DroidBotrujan 4, 2015

Nakon što je Nintendo najavio širenje na tržište mobilnih igara, mnogi Pokemon fanovi čekali su popularnu Pokémon Shuffle Nintendo 3DS igru na svojim iOS i Android uređajima. Originalna 3DS verzija postala je veliki hit – preuzelo ju je preko 4 milijuna igrača. Hoće li i Android verzija doživjeti sličan uspjeh?

pokemon shuffle mobile

Pokémon Shuffle Mobile je službeno prva Pokemon igra za mobilne uređaje, a ujedno je i prvi naslov prenesen s Nintendo konzole na mobilni uređaj. Cilj ove free to play puzzle igre je složiti tri ili više Pokemona okomito ili vodoravno u svrhu borbe protiv takozvanih divljih Pokemona. Samim time, mehanika igre podsjeća na popularne naslove kao štu su Bejeweled ili Candy Crush. S obzirom na to, recept za uspjeh je donekle zagarantiran, a ako još u cijelu priču dodamo i Pokemon tematiku, nekako ne sumnjamo da bi igra mogla biti veliki hit.

U svakom slučaju, rješavanje zagonetki podudaranjem identičnih Pokemon figura, ograničena količina poteza i života te mogućnost kupnje dodatnog sadržaja pravim Pokemon fanovima trebala bi pružiti dosta sati zabave. Ostali koji žele nešto konkretnije mogu baciti pogled na listu najboljih emulatora za Android pomoću kojih možete emulirati originalne Pokemon igre, ali i igre s ostalih konzola kao što je PlayStation One. Pokemon Shuffle Mobile možete preuzeti besplatno.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
1Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar