Trenutno čitate
Pokemon GO za Android stiže sljedeći mjesec
0

Pokemon GO za Android stiže sljedeći mjesec

by DroidBotlipanj 16, 2016

Dugoočekivani naslov za Android – Pokemon GO, uskoro bi se trebao naći na našim pametnim telefonima. Iako je Nintendno već odavno lansirao Pokemon Shuffle i Pokemon TCG igre, ljubitelji Pokemona najviše se vesele GO igri.

pokemon go za android

Nintendo je na E3 streamu, između ostaloga, dao nekoliko konkretnijih vijesti o Pokemon GO za Android, na opću radost starih i mladih fanova ove igre. Razlog zašto se svi vesele baš ovome naslovu je taj što je gameplay kombinacija stvarnosti i virtualnih Pokemona, samim time pružajući nešto novo u svijetu ove mega popularne franšize. Koristeći augmented reality (nadograđena stvarnost) tehnologiju, možete kroz ekran mobitela tražiti Pokemone u stvarnome svijetu, hvatati ih i trenirati. Kako skupljate iskustvo i kako kolekcija pokemona raste, krećete s borbama protiv drugih igrača – trenera. Ukratko, sve što ste radili na starom Gameboyu, sada ćete raditi – u “stvarnosti” i na taj način ostvariti svoj san iz djetinjstva.

Za 34.99$ možete igrati i bez mobitela

Na E3 je objavljen podatak i o Pokemon GO Plus hardveru, narukvici koja će koštati oko 250 kuna, a koja će vam haptičkim feedbackom i LED lampicama dopuštati da igrate Pokemone bez potpune ovisnosti o mobitelu. Developeri kažu kako na ovaj način žele potaknuti ljude da uživaju u prirodi i okolini, a ne da samo ovise o mobitelu. Pošto narukvica podsjeća na igračku, sumnjamo da ćete je kao pripadnih starijih generacija baš ponosno isticati na ruci, ali tko voli nek’ izvoli.

Igra je trenutno u zatvorenoj beta fazi te se mjesecima testira u Japanu, a odnedavno i u SAD-u. Nažalost, mi smo u ovoj priči preskočeni, ali zato bi se igra već sljedeći mjesec trebala naći na Trgovini Play. Točan datum izlaska Pokemon GO još nije poznat.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar