Trenutno čitate
Novogodišnja rasprodaja na Gearbest.com
0

Novogodišnja rasprodaja na Gearbest.com

by DroidBotprosinac 26, 2016

Nakon manje stanke vraćamo se natrag s Gearbest promocijama. Ovaj put riječ je o novogodišnjoj rasprodaji u kojoj opet možete kupiti uređaje iz različitih kategorija po sniženoj cijeni i do 60%, stoga pogledajte što smo izdvojili.

gearbest-novogodisnja-rasprodaja

Za točno pet dana na Gearbest.com ispraćuje 2016. i pozdravlja 2017. godinu. Međutim, rasprodaja počinje već danas u 17:00 sati (po našem vremenu). Pošto su artikli ograničeni količinski, imate dovoljno vremena odabrati svoj novogodišnji poklon i pripremiti se za početak rasprodaje. Odmah prilikom otvaranja web stranice dočekat će vas timer, a ispod njega i četiri ikonice u obliku kutije s poklonom. Klikom na jednu od njih možete dobiti svoj poklon, ali prije toga se registrirajte i prijavite na web shop ako već niste. Ako vam se ne sviđa ništa od artikala koji su sniženi danas, sutra počinje još jedna rasprodaja pa imate dodatni izbor.

Od današnjih artikala možemo izdvojiti Xiaomi Redmi 4 po cijeni od oko 1300 kuna, SMA 09 pametni sat po cijeni od oko 300 kuna, Xiaomi Smart 1080P bežičnu IP nadzornu kameru, FuriBee F36 dron te Xiaomi bežične bluetooth slušalice.

Svakako pogledajte i ostale artikle. Link na novogodišnju rasprodaju: http://www.gearbest.com/m-promotion-active-278.htm?lkid=10282177

gearbest-novogodisnji-promo 2016

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot