Trenutno čitate
Ka Tehnik i Droid.hr vas nagrađuju
2

Ka Tehnik i Droid.hr vas nagrađuju

by DroidBotsvibanj 11, 2015

Ka Tehnika i Droid vas nagradjuju

Eto nas opet, svega dva tjedna nakon naše Droidcon nagradnjače odlučili smo u suradnji s trgovinom Ka Tehnik organizirati još jednu nagradnu igru, a ovaj puta za vas imamo Lenovo telefon i dva para Grunding slušalica!

Trgovina “Ka Tehnik” – Službeni Tele2 Partner

Ka Tehnik je prisutan na tržištu mobilnih uređaja više od 15 godina. U njihovoj trgovini u Zagrebu možete pronaći kompletnu Tele2 ponudu mobitela kao i veliki izbor slobodnih mobitela i tableta. Isto tako možete obaviti kvalitetan servis ili dekodiranje vašeg mobilnog ljubimca. Veliki izbor renomiranih brandova odnedavno je obogatio Lenovo, a upravo jedan od njegovih modela poklanjamo u nagradnoj igri – Lenovo A319! Osim njega, tu su i dva para Grunding GH218 slušalica.

Grunding slušalice  Lenovo A319Grunding slušalice

Pravila nagradne igre

Pred vama je vrlo jednostavan zadatak. Sve što morate napraviti je otići na našu Facebook stranicu i odgovoriti na nagradno pitanje: “Koliko Lenovo mobitela ima u ponudi trgovine Ka Tehnik?”. Odgovor je potrebno napisati u obliku komentara ispod objave s nagradnom igrom. U izvlačenje za jednu od nagrada ulaze svi koji točno odgovore. Odgovor na pitanje možete pronaći na stranici: http://www.ka-tehnik.hr/brand/lenovo/.

Nagradu možete preuzeti na adresi Pakoštanska 3a, 10000 Zagreb ako ste u blizini, ili je šaljemo poštom na vašu adresu.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar