Trenutno čitate
Jesenska rasprodaja na Gearbest.com
0

Jesenska rasprodaja na Gearbest.com

by Goranrujan 16, 2017

Ovaj vikend predstavljamo Gearbestovu akciju koja vam donosi cijeli niz sniženih artikala iz različitih kategorija. Uhvatite posljednju priliku da na Gearbest.com kupite odličan gadget po sniženim cijenama u sklopu jesenske Autumn Harvest promo akcije. Do kraja je ostalo nešto više od jednoga dana, tako da se valja požuriti. U nastavku izdvajamo najbolje artikle.

gearbest-autumn-harvest-jesen

Gearbest je izdvojio sedam popularnih podkategorija iz kategorije elektronika. Ovdje spadaju mobilni telefoni, tableti, potrošačka elektronika, računala, električni alati, oprema za ured i školu te gaming. Posebno su istaknuti Xiaomi Mi A1 s cijenom od 1500 kuna te Huawei P9 Lite s cijenom od 1100 kn. U “Indoor&Outdoor” kategoriji možete pronaći ruksake, dronove, punjače za baterije i ostale korisne gadgete. Ako ste ograničeni budžetom, preporučujemo da pogledate kategoriju Add-ons u kojoj se nalaze artikli do 10 dolara.

Tevo Tarantula 3D printer za 1120 kn

Za oko nam je posebno zapeo Tevo 3D printer s površinom za printanje od 200x200x200 milimetara. Ovaj printer ima metalni ekstruder (E3D) otporan na sve oblike printanja i temperature do 260 stupnjeva. Ključni dijelovi printera izrađeni su od aluminija što mu daje čvrstoću i povećava trajnost. Printati se može s PLA ili ABS plastikom, dok se za prvo printanje preporučuje PLA. Svi dijelovi printera su open source i dio RepRap projekta, što znači da je lako pronaći rezervne dijelove ukoliko se nešto potrga.

https://www.youtube.com/watch?v=1u3Yk_E2AwM

 

 

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran