Trenutno čitate
Gearbest: velika sniženja povodom trećeg rođendana
0

Gearbest: velika sniženja povodom trećeg rođendana

by DroidBotožujak 9, 2017

Sudeći po veličini i popularnosti Gearbesta, teško da bi se moglo zaključiti kako je star svega tri godine. Kako to inače ide na rođendane web shopova, korisnike očekuju sniženja i akcije, pa tako i na Gearbest.com. Zapravo, kada su nam poslali popis svih aktivnosti koje će se provoditi tijekom cijeloga ožujka, nismo znali od kud da krenemo. Nakon malo brainstormanja, sastavili smo članak s popisom svih pogodnosti koje vas čekaju, stoga krenimo redom.

gearbest 3 godišnjica

“Da, točno je. Ovaj trenutak čekali ste tri godine. Ali opustite se. Stiže GearBest 3rd Anniversary“, stoji u uvodu dokumenta koji smo primili prije dva dana. Ekipa se zbilja potrudila sastaviti bogatu promociju svojega rođendana, jer doslovno ima toliko toga da je zauzelo dva lista Word dokumenta, počevši od velikih popusta, aktivnosti s besplatnim gadgetima, nagradnih igara, live showa i ostaloga. Iako glavni event počinje tek za pet dana, napravili smo kratki pregled svega da se možete pripremiti.

Gearbest: glavni event

Glavni event podijeljen je u tri faze. Prva je Preheat faza koja počinje 9.3. i traje do 14.3. Ovdje ćete imati priliku kupiti neke od artikala na sniženju ako vam se neda čekati. Zatim slijedi 3rd anniversary event koji počinje 14.3. i završava 18.3. Ovo je ujedno i glavni event gdje će proizvodi iz preko 20 kategorija biti sniženi i do 70 posto. After-party kreće 20.3. u 20:00 sati gdje će se održati Battle of the Brandsa artikli će se prodavati već od 0.99 dolara. Dodatno ovim eventima, od 9. do 20. ožujka održavat će se i takozvani dnevni flash deals, gdje će svaki dan osam proizvoda biti maksimalno sniženo. Naravno, morate biti brzi jer su količine ograničene

Gearbest: lutrija i posebne igre

Povrh svega, Gearbest organizira i posebne igre u kojima možete ostvariti dodatne popuste ili osvojiti cool nagrade. Primjerice, u Lucky Draw igri, svi imaju tri besplatne šanse da igraju i osvoje nagradu, a dodatnu šansu možete dobiti podjelom linka. Za više detalja i kompletan pregled nadolazećih sniženja te proizvoda, posjetite 3rd Anniversary na Gearbest.com.

 

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot