Trenutno čitate
Gearbest jesenska promocija do kraja listopada
0

Gearbest jesenska promocija do kraja listopada

by DroidBotlistopad 24, 2016

Kako uštedjeti i preko 50% na mobitelima, pametnim satovima, dodacima, slušalicama i ostalim gadgetima? Jednostavno. Pratite Droid i aktualne Gearbest promocije. U nastavku donosimo promotivnu aktivnost koja traje do kraja mjeseca i nudi brojne predmete po sniženim cijenama.

gearbest-october-promocija

Gadgete je uvijek pametnije kupovati sa stranica kao što je Gearbest umjesto s eBaya upravo zbog ovakvih promocija. Ako ste dovoljno strpljivi, možete ugrabiti željeni gadget po smiješno niskoj cijeni i za ušteđenu svotu nagraditi se nekolicinom drugih sitnica koje možda niste planirali kupiti.

Mobiteli

U promociju je uvršten cijeli niz mobitela, među kojima je i zanimljivi Yotaphone, uređaj s dva ekrana – jednim normalnim, a drugim e-ink zaslonom. On je snižen 26 posto. Vernee Apollo Lite, o kojem smo već pisali, snižen je čak 63 posto, a riječ je o uistinu izvrsnom uređaju s Helio X20 čipsetom, 4GB radne memorije, aluminijskim kućištem i čitačem otiska prsta. Od ostalih mobitela valja spomenuti Xiaomi Mi4c, Redmi Note 4 i UMI Super 4G.

gearbest-october-mobiteli

 VR headseti

Ako želite eksperimentirati s virtualnom stvarnošću, možete to učiniti za vrlo malo novaca. Doslovno ispod 100 kuna. Pri tome izdvajamo VR Case RK3Plus 3D naočale po cijeni od 80 kuna i Xiaomi VR headset koji je sada duplo jeftiniji nego u vrijeme kada smo o njemu pisali prije nekoliko tjedana, a dostupan je za svega 90 kuna. Nešto ozbiljnija opcija bila bi PIMAX 4K UHD VR headset za računalo rezolucije 3840 x 2160 piksela (806PPI) s brojnim opcijama podešavanja.

gearbest-october-vr

Ostali gadgeti

Pronaći ćete i cijeli niz ostalih sitnica, poput sportskih narukvica, pametnih satova, ali i kamera u stilu GoPro. Neke od njih snimaju u 4K rezoluciji i dolaze s vodootpornim kućištima, stoga ako ste ograničeni budžetom a želite se okušati u snimanju vlastitih avantura, sada je pravo vrijeme za eksperimentiranje s obzirom da su neke kamere snižene i preko 40 posto.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot