Trenutno čitate
Gearbest božićna akcija 2016
0

Gearbest božićna akcija 2016

by DroidBotprosinac 7, 2016

Što nakon Black Friday i Cyber Monday sniženja? Gearbest ima odgovor, a zove se Christmas Sale 2016. Akcija je upravo u tijeku te donosi pristojna sniženja na različite uređaje, stoga pogledajte što izdvajamo i kako uštedjeti što više.

gearbest-bozicno-snizenje-2016

Ako niste uspjeli ništa kupiti za Black Friday ili Cyber Monday, sada je odlična prilika da obavite kupovinu i dodatno uštedite. Također, ovu priliku možete iskoristiti za kupovinu poklona jer ćemo uključiti i uređaje iz EU skladišta pa se dostava ne bude otegnula na tri tjedna kako to obično ide ako kupujete iz Kine. Ispod bora bi se odlično našao Ulefone Metal 4G s cijenom od oko 850 kn, Oukitel K6000 Pro s cijenom od oko 1040 kn te UMI Super 4G s cijenom od oko 1350 kn. Tu je i cijeli niz ostalih uređaja, od tableta do VR headsetova, slušalica i dronova. Za pregled cjelokupne ponude iz EU skladišta, kliknite ovdje.

Za kraj izdvajamo LeTV Leeco Le Max 2 čija cijena iznosi oko 1.550 kn. Riječ je o nešto većem, 5.7 inčnom mobitelu QHD rezolucije (2560 x 1440 piksela) sa Snapdragonom 820 i 4GB radne memorije. Ako nas pitate, smiješno niska cijena za uređaj tih specifikacija. Nažalost, mobitel putuje iz Kine, ali poštarina je u ovom slučaju besplatna.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot