Trenutno čitate
Flappy Bird alternative
0

Flappy Bird alternative

by DroidBotveljača 16, 2014

Zakasnili ste s instalacijom Flappy Birda? Bez brige, pronašli smo odlične alternative koje su jednako besmislene i mogu jednako dobro poslužiti za gubljenje vremena. Naravno, napredniji korisnici mogu potražiti APK instalacijsku datoteku na forumu i sličnim mjestima, te instalirati originalnu igru, ali ovo ne bismo preporučili početnicima s obzirom da su ovakve situacije idealne za širenje malicioznog koda. Nazad na naš popis, imamo za vas pet varijacija na igru Flappy Bird:

Ironpants

Mehanička obilježja gotovo su identična onima u Flappy Birdu, jedino što u ovoj igri upravljate malenim superherojem koji se izmiče kutijama.

Clumsy bird

Besramna kopija Angry Birds i Flappy Birda, koja kombinira vizualno ljepši stil ljutih ptica, s mehanikom Flappy Birda. Igra ima i priču, a cilj je spasiti jaja koja su vam ukrali zločesti zmajevi (zvuči poznato?).

Flappy Pig

Tko je rekao da svinje ne mogu letjeti? Preuzmite kontrolu nad anatomski neispravnom svinjom koja ima krila i pobjegnite od mesara koji vas želi sasjeći. Originalno? Da.

Flappy Fish

Kako smo iskoristili dobar dio kopnenih životinja, prelazimo na vodene. Dakle, ista stvar – samo ovaj put kontrolirate ribu u podvodnom okruženju.

Flappy Doge

Doge je dobio i svoju igru. Vizualni stil vrlo je sličan Flappy Birdu, a umjesto ptice upravljate Dogeom. Mehanika je mrvicu drugačija, pa nam se igra čini težom od originala (da, moguće je i to), dakle, nije za one koji se lako naljute. Ako ste fan Dogea, ovo je must have.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar