Trenutno čitate
Evernote doživio redizajn
0

Evernote doživio redizajn

by DroidBotožujak 31, 2013

Evernote, jedna od najpopularnijih aplikacija za zabilješke, dobila je svoj redizajn i nekoliko novih funkcija. Ako ne možete bez raspisivanja dnevnih obaveza ili držanja popisa za kupovinu na mobitelu, pročitajte što novoga donosi Evernote za Android.

evernote

Glavne novosti odnose se na funkcije fotografija i pretrage te osvježen dizajn. Konkretno, nova multishot opcija omogućuje okidanje nekoliko fotografija za redom i pohranjivanje istih u Evernote bez potrebe za napuštanjem aplikacijskog softvera za fotografiranje. Nova verzija također daje Android korisnicima mogućnost korištenja page kamera funkcije koja je do sada postojala samo na iOS-u, a kameru vašeg pametnog telefona pretvara u minijaturni skener. Kako kažu iz Evernotea, kamera s ovom funkcijom detektira rubove skeniranih stranica te briše sjene i poboljšava kontrast.

  • Ocjena na Google Play: 4,7
  • Zahtijeva Android: 1.6 i novije
  • Najnovija verzija: 5.0.1
  • Veličina: 14 MB
  • Cijena: besplatna ($5 mjesečno/$45 godišnje za premium)

 

evernote1evernote2evernote4

 

Evernote se androidašima odlučio iskupiti za to što su tako dugo čekali na neke od funkcija pa je samo za njih razvio sustav prečica za lakše snalaženje po sučelju i sada se do često korištenih bilješki može doći preko lijevog panela aplikacije i više nema potrebe za mukotrpnom pretragom kroz šumu ostalih dokumenata.

Također, više marketinški trik, ali nekima potencijalno zanimljiva funkcija – s ovom vezijom aplikacije sada možete digitalizirati stranice svojih rokovnika, konkretno onih popularnog brenda Moleskin. Korisnici koji plate za Evernoteovu preimum uslugu dobit će i koristan pretraživač dokumenata koji indeksira ključne riječi bilo da se radi o Officeu, iWorku ili Open Office dokumentima, a radi tako da će sve riječi upisane u pretragu iskočiti na jednom mjestu, bez obzira u kojem se dokumentu nalazile.

Sve u svemu, nova Evernote aplikacija donosi mnogo zanimljivosti i oku ugodnije sučelje od prethodnih verzija, a ukoliko niste zainteresirani za njezinu premium verziju, preporučujemo da na Google Playu skinete onu besplatnu i date joj šansu jer to zbilja i zaslužuje. Dok čekate da se aplikacija preuzme, posjetite i ovaj članak.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar