Trenutno čitate
Dark Sky stigao i na Android
1

Dark Sky stigao i na Android

by Goransvibanj 12, 2016

Jedna od najboljih aplikacija za vremensku prognozu konačno je stigla na Android. Riječ je o Dark Sky – Hyperlocal Weather koji je do sada bio iOS ekskluziva, a Android korisnici također mogu očekivati visoko-preciznu hiperlokalnu vremensku prognozu.

Dark Sky Android

Dark Sky je vjerojatno jedna od najpreciznijih aplikacija ove vrste te pruža detaljnu prognozu za vašu lokaciju i to čak od jednog sata unaprijed do sedam dana unaprijed. Dok se većina aplikacija za vremensku prognozu oslanja na podatke iz istih meteoroloških stanica ili na podatke komercijalnih prognozera (npr. AccuWeather), Dark Sky podatke prikuplja s Forecast.io, dokazano točnog providera čiji weather engine pokreću napredni algoritmi koji prikupljaju podatke od stvarnih korisnika diljem svijeta i na temelju toga precizno izračunavaju vremensko stanje.

Aplikacija je besplatna ali nudi i premium verziju koja košta tri dolara godišnje i nudi dodatne opcije. Dark Sky pruža “Down-to-the-minute” prognozu koja točno prognozira za koliko vremena će kiša prestati na lokaciji na kojoj se trenutno nalazite, obavijesti i alarme za različite vremenske nepogode, dnevni sažetak koji vam ujutro može stići na mobitel, a na raspolaganju su vam i nezaobilazni widgeti.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran
Loading Facebook Comments ...
1Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar