Popularno
Heat Index
Sortiraj
TRENDING
Trenutno čitate
Apple Music za Android više nije u beta fazi
0

Apple Music za Android više nije u beta fazi

by Gorankolovoz 4, 2016

Posljednjih deset mjesec Apple Music za Android bio je u public beta fazi, doživljavajući brojna poboljšanja i nadogradnje. Konačno, s verzijom 1.0 koja se jučer pojavila na Trgovini Play, Apple Music je izašao iz beta faze, a sa sobom donosi nekoliko promjena.

apple music

 

Iako je Android verzija inicijalno bila identična iOS verziji, Apple je s vremenom odlučio diverzificirati aplikaciju, dodajući značajke Android verziji kako bi se iskoristile sve prednosti te platforme zahvaljujući većoj otvorenosti sustava u odnosu na iOS. Primjerice, Android verzija je početkom godine dobila widget za početni zaslon te mogućnost spremanjaglazbe na SD karticu.

Apple Music sada ima i equilizer

Ono po čemu se iOS verzija najviše razlikovala je equilizer za ručno podešavanje zvuka. Vjerujemo da je razlog njegova izostanka na Android verziji taj što je aplikacija portana, a u iOS verziji equilizer se nalazi u postavkama umjesto u samoj aplikaciji. U 1.0 verziji uklonjeni su i neki bugovi, tako da je aplikacija sada ispoliranija i dovoljno kompletna da je maknu iz beta faze. S obzirom da iMessage nije stigao na AndroidApple Music ostaje jedna od rijetkih cross-platform aplikacija iz Applea. Da želja i potreba za ugrožavanjem konkurencije nije bila toliko snažna, vjerujemo da niti Apple Music ne bi pronašao svoj put do Androida. Podsjećamo, glavni konkurent Apple Musica je Spotify, ali ni Play Music i Tidal nisu zanemarivi. Jedini nedostatak aplikacije je što nije dostupna za tablete, stoga ćete u glazbi moći uživati samo na Android mobitelima.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
Goran
samsung galaxy note 7
pokemon go osobni podaci
 
najbolji-mobiteli-za-prosinac-2017
 
Xiaomi Mi TV Box
 
 
oneplus 5t
 
gb 11.11