Trenutno čitate
Android 6.0 stiže na LG G4
0

Android 6.0 stiže na LG G4

by DroidBotlistopad 22, 2015

Korisnici koji su kupili LG G4 imaju razlog više za veseljem, jer će upravo oni na svijetu prvi dobiti Android 6.0 Marhsmallow nadogradnju. Konkretno, korisnici u Poljskoj prvi su na listi te nadogradnju dobivaju već ovoga tjedna, a nakon njih slijedi i ostatak Europe, Azije i Amerika. Najnovija inačica Marshmallowa za LG G4 donosi dobro poznata poboljšanja, a neka od njih su:

  • pojednostavljena dopuštenja i kontrola nad dopuštenjima koja aplikacija može zatražiti u bilo kojem trenutku, a ne samo pri instalaciji kao što je bio običaj u dosadašnjim verzijama
  • uvedene su značajke silent i do not disturb pomoću kojih će se korisnicima omogućiti bolja kontrola nad zvukovima i vibriranjem
  • uvodi se značajka Doze koja štedi bateriju tako što gasi pozadinske procese aplikacija

LG G4 M Upgrade 01

Chris Yie, potpredsjednik i direktor marketinških komunikacija kompanije LG Electronics Mobile Communications izjavio je sljedeće:

„Zahvaljujući bliskoj suradnji s Googleom, LG može donijeti Android 6.0 na G4 prije bilo kojeg našeg konkurenta.“

LG je prepoznao važnost donošenja najnovijih verzija Androida na svoje uređaje, što se nadamo da će uskoro natjerati i ostale proizvođače da krenu s ovakvom praksom. U svakom slučaju, ovo je veliki plus za LG ali i za korisnike LG G4. Ažuriranje ostalih modela vjerojatno će doći uskoro.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar