Trenutno čitate
AirDroid 3 dobio nove cool mogućnosti
0

AirDroid 3 dobio nove cool mogućnosti

by DroidBotprosinac 6, 2014

AirDroid zgodna je aplikacija koja korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje, odnosno povezivanje računala s mobitelom i obrnuto, bez potrebe za kablovima. O izvornoj verziji već smo pisali početkom godine, a sada smo dočekali i treću inačicu, AirDroid 3, koja donosi nove uzbudljive značajke.

airdroid

Ako do sad već niste koristili ovu aplikaciju, vjerujte da postoji puno razloga zašto biste trebali. Najveća promjena u odnosu na prijašnje verzije odnosi se na uvođenje nativnih aplikacija za Windows i Mac OS, što znači da se više ne morate logirati u AirDroid server putem internet preglednika. Ovo bi trebalo povećati brzinu te pružiti neke nove mogućnosti, kao što je mirroring Android uređaja na ekranu računala. Slično kao i Pushbullet, AirDroid je obavijesti o nadolazećim pozivima slao na vaše računalo, međutim, sada dobivate i neke nove funkcije, poput javljanja na poziv ili odgovaranja na poruku direktno s računala, bez potrebe da dirate mobitel.

Korisnike koji imaju rootane uređaje očekuje još jedna poslastica, a to je kompletan mirroring ekrana mobitela na ekranu računala, što znači da mobitelom možete u potpunosti upravljati svojim mišem. Za kraj još valja spomenuti i enkripciju veze, mirroring obavijesti, izmijenjeno sučelje Android aplikacije, poboljšan prijenos datoteka, te razna poboljšanja vezana uz performanse. AirDroid je besplatan, stoga ne vidimo razlog zašto ga ne biste isprobali.

PodijeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditEmail this to someone
O autoru
DroidBot
Loading Facebook Comments ...
Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ostavili komentar